Delen

Geschreven door Martin en Inge

Zaterdag 9 juni 2018 hadden wij onze bruiloft bij De Oranjerie in Barneveld. Een prachtige locatie, geweldige ambiance, fantastisch eten en een onovertreffelijke service van het team! De hele setting was net een prachtige film. Voor de bruiloft hebben we uitgebreid afstemming gehad met Erik over het diner, waarin hij goed aanvoelde hoe de sfeer zou zijn en ook met suggesties is gekomen. Wij hebben een Perfect Wedding gehad op een Perfect Day bij een Perfect Location! Bedankt Erik en team voor jullie bijdrage aan onze perfecte dag!

Datum van bezoek: 09-07-2018

Geschreven door Elisabeth

Eerst een wandeling door het mooie park en daaarna van een high tea in de Orangerie genoten of eigenlijk op het terras. Heerlijke kleine gerechtjes, warm en koud, zoet en hartig en mooi opgediend. Prettige bediening, kortom zeer geslaagd!

Datum van bezoek: 16-05-2018

Geschreven door Ingrid & Gert

Prima gegeten, er valt op niets iets aan te merken! Alles was prima: Eten perfect, sfeer & ambiance geweldig en zeer vriendelijke bediening die hun vak prima verstaan. Kortom helemaal top, we komen terug!

Datum van bezoek: 30-03-2018

Geschreven door Fleur Hospes

Op vrijdag 23 februari mochten we genieten van een overheerlijke lunch, eigen gemaakte kalfskroketjes met garnituur en tot slot het hoogte punt, het dessert van Du Chef. Wij hebben gesmuld van al deze heerlijkheden en van de ambiance en de uitstekende bediening. Wij komen snel terug en laten iedereen weten dat de Oranjerie te Barneveld echt de moeite waard is om daar een tafeltje te reserveren.

Datum van bezoek: 23-02-2018

Geschreven door Connie Struik

We hebben hier met onze personeelsvereniging gegeten. Het is een heel geslaagde avond geworden. Wat mij vooral opviel was het personeel. Zij hebben ons echt het gevoel gegeven dat we zeer welkom waren. Alleen al het openen van de voordeur bij aankomst van alle gasten. Zeer flexibel en hulpvaardig met alles. Het eten was heerlijk en prachtig opgediend. Kan niets negatiefs bedenken over deze avond.

Datum van bezoek: 10-11-2017

Geschreven door Walter en Desinah

Dit restaurant op deze prachtige locatie heeft onze trouwdag compleet gemaakt. Van het aansnijden van de taart, de receptie en het Walking Diner. Alles was tot in de puntjes verzorg.Diner was uitmuntend en bediening zeer attent. Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: 22-09-2017

Geschreven door Hellen

Bijzondere fijne avond gehad! Ons prachtig rustig plekje in het mooie restaurant, de vriendelijke bediening en bovenal de héérlijke gerechten hebben voor ons een mooie ervaring opgeleverd. Onze dank voor jullie gepassioneerde inzet.

Datum van bezoek: 19-08-2017

Geschreven door Een zorgteam uit Barneveld

Een goed samenzijn bij de Orangerie! Zonder ook maar een menukaart te hebben gezien zorgde chef Erik Hendriksen ervoor dat iedereen een persoonlijk 4-gangen diner geserveerd kreeg. Het met zorg uitgezochte diner werd keurig en met uitleg opgediend in een rustige ambiance. De uitstraling van de locatie en het diner waren perfect. De smaak van het eten was prima, prachtig ook opgemaakt. Gewoon een lust voor het oog en de maag. Zeker een restaurant om nog eens naar terug te gaan!

Datum van bezoek: 07-03-2017

Geschreven door Sengers

Een feestje op zich om te gaan lunchen. Gerecht na gerecht bijzonder van smaak en verrassend. Prachtige plek en super bediening

Datum van bezoek: 04-02-2017

Geschreven door M. Schilder-Kraan

Ik had de eer zaterdag aan te mogen schuiven bij een diner ter ere van de verjaardag van een dierbare vriendin. Aangezien ik flexitariër ben had ik gekozen voor vegetarisch. En wat een goede keuze dat bleek te zijn. Ieder gerecht zo mooi uitgebalanceerd, ook mooi gepresenteerd, ik heb genoten! Ook de omgeving/inrichting was mooi en het bedienend personeel erg vriendelijk. Kortom, een geweldige avond gehad!

Datum van bezoek: 09-01-2016

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurant de Oranjerie gastenboek


Ook op bezoek geweest bij Restaurant de Oranjerie? wilt u laten weten wat u er van vond?
Laat dan een bericht achter in ons gastenboek!


Verplicht in te vullen velden.

Reserveer