Delen

Geschreven door Manon

Datum van bezoek: 19-04-2014

Geschreven door w daling

Wij hebben hier ons familie feestje gehouden in de vorm van een high tea.Het was heel erg goed verzorgd

Datum van bezoek: 22-03-2014

Geschreven door recensie Iens

Datum van bezoek: 01-02-2014

Geschreven door Maria schut

Wij hebben genoten van een prachtig mooi verzorgde lunch. Welk overheerlijk was! Mooie pure smaken en top produkten. Wij komen zeker terug. Maar dan voor een diner. Verheug mij er nu al op!

Datum van bezoek: 22-01-2014

Geschreven door Marc en Marrylies

Inmiddels voor de derde keer schoven we aan in de Oranjerie. Het is en blijft een feest. Verrassende gerechten die verrukkelijk smaken, prettige, vriendelijke en ter zake kundige bediening, top kok en dat alles in dat prachtige gebouw in dat mooie park. En... héérlijke stoelen! Zonder twijfel: tot de volgende keer!

Datum van bezoek: 22-11-2013

Geschreven door Wim Visser

Wij waren een midweekje op de Veluwe, waar we genoten van het mooie weer en de prachtige omgeving. Als kers op de taart was er de reservering in de Restaurantweek bij de Oranjerie in Barneveld. Wat wisten wij van Barneveld? Niet veel, heel veel kippen en eieren. Nu weten wij meer .. Wij hebben in klein familieverband genoten van het heerlijke eten en de sfeervolle ambiance. Uw locatie is verrassend mooi! Charmante, in het rose en zwart geklede, gastvrije dames ontvingen ons. Alles werkte mee, ook de weergoden, waardoor we buiten werden verwelkomd op het terras met heerlijke ORANJE drankjes en amuses. Daarna genoten we binnen van het heerlijke eten in uw prachtige glazen restaurant en de fraaie, zo zichtbare omgeving. De sfeer was heel plezierig, aan alle tafels tevreden mensen. De open keuken met de kookkunstenaars maakte het geheel saamhorig. Wij willen dan ook uw gehele team complimenteren en komen graag en zeker terug!!! Dank voor deze onvergetelijke avond,   Wim Visser en zijn tafelgenoten     

Datum van bezoek: 09-04-2013

Geschreven door Societeit Barneveld

Beste Erik, Danille en medewerkers,

Het bestuur van Sociteit Barneveld en Omstreken willen jullie bij dezen nog van harte feliciteren met de nominatie voor Ondernemer van het jaar, in de sector MKB en Detailhandel.
Wij wensen jullie alle succes toe maandagavond as. en uiteraard hopen wij dat jullie met de eer gaan strijken. Aan ons zal het niet liggen.
Veel plezier en een heel gezellige avond,

Namens het bestuur,
Henk de Jong,
secretaris.

Datum van bezoek: 17-09-2013

Geschreven door Fleur

Wauw !! Wat was het super lekker !!

Datum van bezoek: 31-07-2013

Geschreven door Remco ten wolde

Wij hadden het 6 gangen verrassingsmenu incl. Heerljke wijnarrangement en dit was echt geweldig. Het eten was erg lekker en bijzonder en de bediening deed zijn werk fantastisch. Wij komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: 14-05-2013

Geschreven door anoniem

Op weg naar huis vanuit Hengelo, waar culinair niet heel erg veel te beleven valt op een zaterdagmiddag, de afslag Voorthuizen/Barneveld genomen vanwege een sluimerende herinnering aan een restaurant dat zich daar moest bevinden en erg goed zou zijn. We waren er nog niet geweest dus dit was de ultieme kans.
We hebben er geen spijt van gehad. De Oranjerie bevindt zich op Landgoed Schaffelaar en maakte daar ooit deel van uit. Nu is het een restaurant met een beperkte luchkaart, maar met voldoende keuzemogelijkheden. En wat een uitzicht, wat een prachtige ligging en wat werkte het weer helaas niet mee om onze lunch op het uitstekend geoutilleerde terras te gebruiken.
Binnen is het niettemin ook goed toeven. Klassiek, goed zittend meubilair en voldoende ruimte om een goed gesprek te kunnen voeren zonder gestoord te worden. Kortom, een alleraardigste kennismaking met een locatie die we zeker opnieuw zullen bezoeken.
De bediendende dame is uiterst voorkomend en presenteert de kaart in de vorm van een heuse I-pad. Hip !!
We kiezen voor de Aspergesoep als vooraf. Die is simpelweg perfect. Een ruime kom met een licht opgeklopte soep, bijna overdadig voorzien van, tot op de seconde juist bereide, gesneden asperges. Nog met een mooie bite en heerlijk vers.
Omdat we nog kilometers te gaan hebben beperken we ons tot een glas huiswijn. Onze vraag wordt door de bediening vakkundig gepareert met een voorstel eens te kijken of er wellicht een meer passende wijn open en voorradig is. Dat is het geval hetgeen ons een schitterende Rueda oplevert die perfect combineert met de asperges.
Het vervolg is een Salade Riche en de Hamburger.
Over de Salade niets dan goeds. Verse knapperige botersla, kreeft, runderham. wederom (julienne) asperges, parmezaan en lichte dressing. We delen om samen van deze uitstekende salade te kunnen genieten. Delen doen we met de hamburger ook. Een stevig mooi gegrilld stuk vlees tussen twee ferme sneden bruinbrood van de lokale bakker die weet wat brood bakken is, getopt met o.a.een kleine salade van rucola en ingelegde cherrytomaatjes die overigens een verrassende toevoeging vormen.
Als deze beperkte keuze een voorbeeld is van de kwaliteit van de rest van de kaart, dan is de Oranjerie de Parel van Barneveld en verre omstreken. Wij beloofden dat we terugkomen. En dan serieus gaan eten. Hulde !!

Datum van bezoek: 25-05-2013

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurant de Oranjerie gastenboek


Ook op bezoek geweest bij Restaurant de Oranjerie? wilt u laten weten wat u er van vond?
Laat dan een bericht achter in ons gastenboek!


Verplicht in te vullen velden.

Reserveer