Delen

Geschreven door geja Visscher

Aan het team van de Oranjerie   Het is al weer twee weken geleden maar beter laat dan nooit. Via deze mail willen wij u bedanken voor het heerlijke feestmaal dat we hebben afgehaald bij u! We hebben ervan genoten om dit in de huiselijke sfeer te consumeren. Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar! Vriendelijke groet  Geja Visscher uit Lunteren   NB enig puntje van kritiek: de ovengerechten waren niet zo warm. De aangegeven temperatuur en tijd hebben we precies aangehouden maar met name het aardappelgerecht was -net- lauw. Het vlees ook, al vonden we dat niet zo bezwaarlijk. Het smaakte overigens wel hoor!      

Datum van bezoek: 24-12-2014

Geschreven door Jan en Leny Stelwagen

Bezoek is niet echt van toepassing ... we haalden ons Kerstdiner bij je op en hebben er vandaag heerlijk van genoten. Top ! Klasse ! Zeker voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: 25-12-2014

Geschreven door E.R. Stelwagen

Op aanraden van mijn vader dit jaar een het kerstmenu besteld voor thuis. Wat een heerlijke combinatie van verse producten. Ongelooflijk. Fantastisch van genoten. Kunnen niet wachten op kerst 2015. Dank jullie wel. Fijne feestdagen.

Datum van bezoek: 24-12-2014

Geschreven door Henk

Fantastisch!

Datum van bezoek: 22-11-2014

Geschreven door Pieter

Eten: 9 Service: 9 Decor: 9
De Oranjerie is gelegen op een prachtige locatie in het Schaffelaarsebos, vlakbij kasteel De Schaffelaar. Het (5-gangen) diner was heerlijk, het bijpassende wijnarrangement rondde het af. Vooral het tussengerecht met onder meer rogvleugel was voortreffelijk. De bediening is zeer vriendelijk en attent, de sfeer gemoedelijk en gastvrij.

Datum van bezoek: 03-10-2014

Geschreven door Arie Blok


Eten: 10 Service: 10 Decor: 10Een bijzonder gebouw om in te dineren, want dineren, dt doe je in de Oranjerie.
Fantastische smaken en mooie creaties op de borden.
Verder: Aan alle kanten ramen van onder tot boven - je zit binnen en toch buiten.
De open keuken in het midden, zodat je kunt zien, hoe de koks aan het werk zijn.
En de vriendelijkheid van de gastvrouw en het bedienend personeel is helemaal top.
Aperitief en amuse genoten we nog buiten op het terras. Het diner en de koffie na binnen.

Wij waren daar met onze oudste twee dochters en hun mannen.

Een prachtige belevenis, die met ster meegaat in onze herinneringen!

Datum van bezoek: 16-05-2014

Geschreven door Peter

Eten: 8  Service: 8  Decor: 9
Het verrassingsmenu was erg smakelijk en beslist ook culinair, de ambiance voortreffelijk, heel sfeervol. Minpuntjes toch de kwaliteit van de wijnen (arrangement, er zaten nogal wat middenmoters tussen zonder de prijs van een gewone wijn) en het water, toegevoegd aan de -pittige- rekening.

Datum van bezoek: 17-07-2014

Geschreven door Astrid

Prachtige sfeervolle locatie met enorm veel licht, je hebt het gevoel onderdeel te zijn van het buitengebeuren van landgoed Schaffelaar. Een hartelijke ontvangst en op de vraag mogen wij u vanavond culinair verrassen en verwennen kan je dan ook niet anders dan volmondig ja zeggen. Twee smalijke amuses: preisoepje en 3 bereidingen van paprika met een sprotje en quinoa. Voorgerecht was een subliem en subtiel tartaartje van tonijn met pesto. Hoofdgerecht was gerijpt Veluws rund met groentes, aardappelpureetje en sauzen. smaken kwamen fantastisch bij elkaar en het vlees was zalig. Dessert bestond uit een bosvruchtentaartje met yoghurt ijs yoghurt mousse ..... Verfrissend, heerlijke smaakcombinaties.... Met name yoghurt mousse was heel erg goed..... En ook bij de thee werden we weer verrast.....bonbon met yuzu, een praline en een klein glaasje crme brulee. Wij zijn culinair erg verwend, bediening was attent en bijzonder prettig en dit alles zoals reeds gezegd op een fantastische lokatie.

Datum van bezoek: 10-09-2014

Geschreven door Jonker

  Eten: 9.0 Service: 9.0 Decor: 9.0
Eigenlijk was elk hapje smaakvol! Er was veel aandacht en zorg besteed aan het eten: mooi opgediend en het smaakte verrukkelijk! De bediening was erg plezierig: `we maken er een feestje van`: en dat werd het, zeker op culinair gebied! De entourage was erg sfeervol, de stoelen zaten lekker (belangrijk als je rugklachten hebt!)! Kortom wij hebben een heerlijke avond gehad, waar we met veel plezier aan terug denken. We gaan hier vast vaker van genieten!

Datum van bezoek: 27-09-2014

Geschreven door Jur Dijkman

Samen met mijn vrouw ons laten verrassen door Erik Hendriksen en zijn team. Heerlijke 'tongstrelende' ervaring in een zeer bijzondere ambiance. Een aanrader, hier komen wij voor terug!

Datum van bezoek: 17-05-2014

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurant de Oranjerie gastenboek


Ook op bezoek geweest bij Restaurant de Oranjerie? wilt u laten weten wat u er van vond?
Laat dan een bericht achter in ons gastenboek!


Verplicht in te vullen velden.

Reserveer