Delen

Geschreven door Kirsten & Pieter

Aan het team van de Oranjerie. Mede door jullie is onze huwelijksdag helemaal perfect verlopen. Jullie meedenken, flexibiliteit en gastvrijheid hebben de dag tot een voor ons geweldige herinnering gemaakt. De gehele dag van ontvangst, bruidstaart, walking diner tot en met de afsluitende borrel en koffie PERFECT. Jullie hebben de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Wij zijn daarin overigens niet de enige, ook vele van onze gasten hebben zich erg lovend uitgelaten over de locatie, het team en natuurlijk de verrukkelijke gerechten. Dank jullie wel, Kirsten en Pieter

Datum van bezoek: 15-05-2015

Geschreven door Marrylies

Op een sprookjesachtige locatie met uitzicht op park en/of kasteel, wordt je hartelijk verwelkomd door gastvrouw Inge. Na een mandje met knapperig vers en warm brood, een schaaltje (goede!) olijven, en plakjes worst en twee werkelijk verrukkelijke amuses, kon het feest beginnen! We hadden deze keer een Iens drie gangen diner en lieten ons verrassen. Een heerlijk voorgerecht van verse (rauwe) zalm en tonijn viel ons ten deel. Afgemaakt met knapperige groententjes. Vervolgens genoten we van 2 plakjes mals rosé gebakken lam en een lams stoof 'timbaaltje'. Perfect gare asperges en o.a. een jus van sjalotjes lieten ons wederom maximaal genieten. Als dessert een zalige quenelle van mango ijs en een klein taartje in dezelfde smaak. We begonnen met een lichte, witte huiswijn en bij het lam dronken we een heel goede rode. De naam is me helaas ontschoten. Kok Erik: wederom petje af!

Datum van bezoek: 09-05-2015

Geschreven door Iens Carla

9Eten9Service9DecorWat een feest was het eten bij de Oranjerie. Werden bij de deur al verwelkomt door de gastvrouw. Je zag het eten klaargemaakt worden en elke gang was een kunstwerk.
Dan denk je al snel dat je nog met trek de zaak zal verlaten maar we waren meer dan voldaan.
Het voelde alsof je er al jaren kwam terwijl het voor onze een eerste kennismaking was.
De amuses, de zalm, het zuiglam en het mangodessert, alles was even lekker. Top locatie.

Datum van bezoek: 07-05-2015

Geschreven door Iens EddyEde

9Eten9Service10DecorHeerlijk eten, goede service en een prachtige locatie en sprookjesachtige sfeer. Superlatieven tekort bij de Oranjerie. Vooral voor een romatisch diner écht een aanrader!

Het eten is hier werkelijk heerlijk. Precies de juiste hoeveelheid saus, vernieuwende en verrassende ingredienten en gerechten en op de juiste manier gepresenteerd.

De service is meer dan prima. De kok serveert het voorgerecht uit samen met de ober, wat een extra dynamiek geeft. Het personeel is vriendelijk en netjes en komt natuurlijk en ongeforceerd over.

De sfeer is van binnen en van buiten werkelijk sprookjesachtig. De muziek staat precies hard genoeg, De open keuken staat in het midden van het gebouw, maar je hebt totaal niet door dat men daar aan het koken is zo rustig en gecontroleerd wordt het eten bereidt. Je hebt het idee alsof je er alleen met het gezelschap zit. Het restaurant was overigens minder dan halfvol toen wij er aten.

Datum van bezoek: 08-05-2015

Geschreven door Iens Romy

9Eten9Service9DecorDe Oranjerie in Barneveld ligt werkelijk prachtig. Een art deco glazen gebouw naast een kasteeltje in een park. Wat wil je nog meer?! Nou, lekker eten, mooie borden, fijne wijn en aardige bediening. Check! Een aanrader dus!

Datum van bezoek: 07-05-2015

Geschreven door Iens Borchardt

9Eten9Service9DecorHet was een heerlijke avond.De gerechten waren niet alleen voortreffelijk,maar zagen er ook prachtig uit.
Wij zijn reeds enige malen bij dit Restaurant te gast geweest en zullen zeker blijven komen.

Datum van bezoek: 05-05-2015

Geschreven door Neeltje van den Berkt

Inge is een topper!

Datum van bezoek: 01-05-2015

Geschreven door w.v.Voorst

In het kader van de restaurantweek vrienden uitgenodigd om eens kennis te maken met dit mooie bedrijf, en het was een voltreffer. Heerlijk 4 gangen diner in een mooie ambiance en een goede gastvrouw/heer kortom wij zullen hier zeker weer eens terug komen.

Datum van bezoek: 12-03-2015

Geschreven door meesterproever (Iens)

De recensie: Eten: 9 Service: 8 Decor: 9
Prachtige locatie. Wel stukje lopen vanaf parkeerplaats over matig verlicht paadje. Maar dan arriveer je op een prachtige locatie, de oranjerie, een uniek pand. Heel sfeervol en met open keuken. We namen met ons drieën het 3-gangen verrassingsmenu. Wildpaté vooraf, niet heel bijzonder. Dat konden we niet zeggen over het hoofdgerecht: prachtig gegaarde eendenborst met een kleine confit-de-canard. Zeer goed op smaak. Ook het dessert was bijzonder: een palet aan smaken verpakt in mousses, ijs en chocolade. Met een heerlijke PX wijn als begeleiding. Prettige bediening. Kortom, heerlijk gegeten voor een prijs passend bij deze kwaliteit en entourage.

Datum van bezoek: 05-11-2014

Geschreven door Anoniem

Dag Erik en collega's,   Allereerst een heel positief, gezond en inspirerend 2015 voor jullie allen!   Dank voor het heerlijke kerstdiner! We hebben ervan genoten.   Hartelijke groet.

Datum van bezoek: 24-12-2014

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurant de Oranjerie gastenboek


Ook op bezoek geweest bij Restaurant de Oranjerie? wilt u laten weten wat u er van vond?
Laat dan een bericht achter in ons gastenboek!


Verplicht in te vullen velden.

Reserveer